середу, 25 березня 2015 р.

Не Іванів день

    Чемпіонат Європи з легкої атлетики в приміщенні, який відбувся в столиці Чехії Празі, на жаль, не приніс лаврів лідеру тернопільської «королеви спорту» Іванові Стребкову. В одному з півфінальних забігів на 3000 метрів не зміг продемонструвати всіх своїх кращих рис і участі в суперечці за нагороди не брав. Із результатом 8 хвилин 09,04 секунди посів підсумкове 21-ше місце.
    Натомість у Цюрупинську на Херсонщині, де відбувся чемпіонат України з легкоатлетичного кросу, одна медаль поповнила скарбничку збірної області. В забігу юніорок на шість кілометрів друге місце виборола Оксана Пиж, яка в Тернопільській ОДЮСШ займається під керівництвом Ольги Стефанишиної. Непогано виступили також деякі інші наші земляки. Сьомими фінішували ще двоє підопічних Ольги Стефанишиної: Руслан Даньків з ОШВСМ — у суперечці дорослих на чотири кілометри, Христина Паньків з ОДЮСШ — у забігу дівчат старшої вікової групи на два кілометри. А дев’ятим у бігу юніорів на вісім кілометрів став Назар Даньків. Нарешті в головному забігу чоловіків на десять кілометрів десятку кращих замкнув підопічний Богдана Дуди Іван Іщук з ОДЮСШ.
    Варто також відзначити доволі непоганий дебют на всеукраїнських змаганнях любителів бігу пересіченою місцевістю юних підопічних Ігоря Чайки з Тернопільської районної ДЮСШ. Дистанцію довжиною один кілометр десятим завершив Володимир Стельмах, чотирнадцятою — Ольга Славська, п’ятнадцятим — Максим Куп’як, вісімнадцятим — Арсен Мархевка.
На завершення ж — слова щирої подяки директору Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі Андрієві Каплуну, який потурбувався про належні умови підготовки до відповідальних стартів учнів підпорядкованого навчального закладу Оксани Пиж, Назара Даньківа, Христини Паньків.
Л. ДАХНОВСЬКИЙ.

«Вільне життя плюс», №22 (15654) від 20.03.2015 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар