середу, 16 грудня 2015 р.

Зимові старти юних легкоатлетів



        12-13 грудня ц.р. в легкоатлетичному  манежі  ТНПУ ім. В. Гнатюка проведено  чемпіонат області з легкої атлетики серед ДЮСШ «Призи від Миколая».
       Ці традиційні змагання відкрили директор департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Мацикур В. С. та його заступник Тріль В. С., побажавши юним спортсменам успішних стартів та досягти в майбутньому високих результатів.
      189 учасників з 13 команд міста та районів області, у двох вікових групах 2002-2003 та 2004 р.н.і мол., змагались з бігу на 60 та 300 метрів, стрибках в довжину та висоту, метанні спису та штовханні ядра. Найбільше призових місць вибороли юні
вихованці  ОДЮСШ «Колос» — 19, за легкоатлетами ОДЮСШ — 15, та Зборівської ДЮСШ — 12. Слід також відзначити команди Коропецької та Бучацької спортивних шкіл — в них 8 та 5 призових місць. Загалом відзначились спортсмени з усіх спортивних шкіл, які приймали участь у цих змаганнях.
      За сприяння департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації усі переможці та призери змагань нагороджені солодкими призами та грамотами обласної ДЮСШ.

Немає коментарів:

Дописати коментар