понеділок, 28 березня 2016 р.

Вдалий початок літнього сезону тернопільської легкоатлетки


          Близько трьохсот легкоатлетів з 20-ти регіонів України взяли участь в чемпіонаті України з  кросу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків, який відбувся 24-25 березня у Цюрупінську. Траса кросу була досить важкою – підйоми, спуски, піщаний грунт. На відміну від інших деяких змагань, коли бігуни змагаються на асфальті або гладенькому рельєфі, тут лише підготовлені  атлети могли показати високий  результат.
       Успішно виступила вихованка обласної ДЮСШ та тренера Ольги Стефанишиної  - Олійник Наталя; в змаганнях серед молоді  на дистанції 3 км  виборола срібну нагороду, показавши результат 11.46,0 сек., а на 5-ти кілометровій, зупинивши секундомір на позначці 19.49,0 сек, стала бронзовою призеркою. В даний час Наталя є студенткою ТНПУ ім.В.Гнатюка та підвищує свою майстерність в обласній ШВСМ.
      Добре виступили наші юні учасники; серед молодших дівчат Усенко Олександра (тренер Кирилюк Василь, Шумськ) та Мострянська Ліана (тренер Дуда Володимир, Бережани) в бігу на 1 км з результатами 3.43,0  та 3.44.0 сек зайняли восьме та девяте місця, а Купяк Максим з ДЮСШ Тернопільського р-ну (тренер Чайка Ігор) на двокілометровій дистанції серед юнаків з часом 7.24,0 сек  став  сьомим.
       Ще один вихованець Ольги Стефанишиної – Даньків Руслан (ШВСМ), подолавши три кілометрову дистанцію за 10.10,0 сек,  був девятим серед дорослих спортсменів.І  в  естафеті 4х1км з результатом 13.57,0 сек,  наша команда в складі Усенко Олександри, Цибульського Юрія, Більчак Оксани та Даньківа Назара  також стала девятою. Загалом набравши 462 очки команда області зайняла 11 місце. 


Немає коментарів:

Дописати коментар